‘Taking a break’, na een prachtig seizoen!

Peter Hermine terras‘Keep calm, we’re just taking a break. Back in november’. Dit hangt er vanaf dinsdag a.s. op ons raam van The Talk Of The Town.

Wat kijken we terug op een mooi seizoen. Wat hebben we genoten van onze enthousiaste, lieve gasten. Allemaal tevreden mensen. We zijn dankbaar voor de mooie reviews op Google en de persoonlijke feedback die we krijgen. Soms worden we zelfs in de watten gelegd met kaarten en een fles wijn, om te bedanken voor alle goede zorgen.

Dat is hartverwarmend, maar we doen het met passie en plezier. We hebben nooit spijt gehad van onze stap naar de horeca. Het brengt ons in contact met mooie mensen, geeft ons prachtige momenten en bijzondere ontmoetingen. Het is goed om te zien dat mensen genieten en het fijn hebben. Na zo’n lange winter binnen zitten, was het dubbel genieten!

Onze studio’s van The Town zijn het hele seizoen goed bezet geweest. Ook in The Talk was het lekker druk, met een vol terras bij zonnig weer en -als het weer even wat minder was- binnen gezellig. Aan een tafeltje of aan de bar werd er genoten van een Guinness, een blonde La Trappe, The famous pub burger of een overheerlijke fish and chips.

Na deze mooie maanden is het even tijd voor rust. Tijd voor onszelf, ons gezin, familie en vrienden. Een keer lekker uit eten bij onze collega’s, of een mooie strandwandeling maken! Even opladen in het mooie Zeeuws-Vlaanderen.

Lieve mensen, gasten en volgers… We zien jullie graag terug in november. Kijk dan even op onze website, Facebook of Google voor de openingstijden in de winter.

See you in november!

Peter & Hermine