Positief blijven

De zon gaat weer schijnen!

We moeten positief blijven, lieve mensen. Het einde van deze nare coronatijd is in zicht. Ik heb er vertrouwen in dat we over enkele maanden weer gezellig met elkaar op het terras kunnen zitten en een hapje kunnen eten in onze Gastropub. Ik heb er zo’n zin in!

Sommige van jullie weten dat ik naast mijn werk in The Talk Of The Town ook (met veel plezier) werk als psycholoog in de ouderenzorg. In onze verpleeghuizen is er een duidelijke daling van de besmettingen sinds er is begonnen met vaccineren. Ik heb er alle vertrouwen in dat het niet lang meer duurt totdat de besmettingen in de rest van het land ook gaan afnemen. Dat is dan goed nieuws voor de horeca! Eindelijk kunnen we elkaar dan weer ontmoeten en samen genieten van de zomer die ons toelacht. Het gaat echt goed komen! Nog even volhouden.

 

keuken studio hotelkamer

Op dit moment zijn onze studio’s wel beschikbaar voor verhuur. Jullie zijn van harte welkom in The Town! Hier kun je volledig coronaproof verblijven. Van alle gemakken voorzien, met een eigen keuken, badkamer en zit- en slaapgedeelte. Elke studio heeft een balkon of dakterras met een onvergetelijk uitzicht. Dat is lekker wakker worden! Je kunt zelf je maaltijden bereiden van lokale specialiteiten, maar er zijn ook voldoende take-away mogelijkheden in de omgeving. Als je wilt fietsen, hebben we die ook nog voor je!

Wist je trouwens dat het in West-Zeeuws-Vlaanderen (precies het deel van Zeeland waar The Talk Of The Town is gevestigd) relatief coronaveilig is? Er zijn zeer weinig besmettingen in deze omgeving.

De avonden worden weer langer en dat nodigt uit om naar buiten te gaan. Wie weet komen we elkaar tegen, fietsend door de Zeeuwse polders of wandelend op het strand?

Ik kan niet wachten…

Met een zonnige groet,
Hermine