Ondernemen is samenwerken

Het bekende hotel-restaurant 'De Rode Leeuw' in Zuidzande is door Hermine en Peter omgetoverd tot 'The Talk Of The Town'.
Na een intensieve verbouwing van 1,5 jaar mag het resultaat er zeker zijn!

Hermine en Peter hebben het roer volledig om gegooid. Van origine komen ze uit Brabant, maar West-Zeeuws-Vlaanderen heeft altijd een bijzonder plekje in hun hart gehad. Elk jaar dat ze in hun vakantiehuisje in Cadzand-Bad kwamen werd de drang groter om hier definitief te gaan wonen. Drie jaar geleden hebben ze de knoop doorgehakt en hebben ze 'De Rode Leeuw' overgenomen en na 2 seizoenen volledig verbouwd tot 'The Talk Of The Town'.

Ondernemen is samenwerken Ready

Het restaurantgedeelte 'Gastropub The Talk' is een gezellige plek om elkaar te ontmoeten. Wat je in een Engelse pub kan verwachten is hier aanwezig, denk bijvoorbeeld aan Fish & Chips of een lekkere pint Guinness.

Het tweede gedeelte is 'The Town'. Hier worden vier studio's en twee appartementen verhuurt. "We hebben de hele zomer van 2020 goed vol gezeten en voor de winter hebben wij een ander concept bedacht. We zien vaak dat mensen een tijdelijk onderkomen zoeken, bijvoorbeeld als hun huis is verkocht en ze hebben nog geen vervangende woonruimte, seizoenarbeiders of soms zelfs als ze tijdelijk woonruimte nodig hebben bij een scheiding. Hier spelen wij in de winters op in, je kan bij ons verblijven voor een maximale periode van 6 maanden!"
kamer-studio"Ik ben bij de jongens binnen gestapt, omdat wij ze veel voorbij hebben zien komen op social media, waar we 2 enthousiaste jongens zagen. Ik wilde eens aanhoren hoe de jongens over dit concept dachten en of ze ons hierbij konden helpen. Toen ik het idee vertelde waren ze razend enthousiast", aldus Hermine.

Rémy: "Hermine liep binnen op ons kantoor en toen ik haar verhaal hoorde was ik verkocht. Dit is iets wat veel mensen nodig hebben en wat veel te weinig aangeboden wordt. Hoe vaak zien wij het wel niet dat iemand zijn huis verkoopt en geen vervangende woonruimte heeft. Heel fijn dat wij hier Hermine en Peter bij mogen helpen en voor ons ook leuk dat wij deze extra dienst aan onze verkopers kunnen aanbieden".

Bron: Ready Vastgoed