Mijmeringen…

kust-strand-sneeuwSneeuw in Nederland! Het zijn prachtige dagen aan de Zeeuwse kust.
Het is heerlijk om buiten te zijn, met nauwelijks wind en de zon die je opwarmt. Wat geniet ik van deze tijd van het jaar. Het is rustig, zeker nu.

Maar al mijmerend loop ik over het strand en denk ik aan de zomer. Ik verlang ernaar. Ik kijk ernaar uit om weer gasten te mogen ontvangen in The Talk Of The Town. Ik kijk ernaar uit om fietsers te zien pauzeren op ons zonnige terras. Ik heb zin in warm weer en dat de gasten vragen of de parasol open mag.

Ik heb zin in een vol terras, en dat ik de hele dag de voeten onder mijn lijf vandaan mag lopen om gasten in de watten te leggen. Ik heb zin in gezelligheid en mensen om me heen. Als ik mijn ogen dicht doe, dan ruik ik de verse applecrumble die Peter heeft gemaakt. Gasten die een studio hebben geboekt, beginnen met een biertje en een lekker glas wijn voordat ze naar het strand fietsen.

Met het zand nog tussen hun tenen, schuiven ze ’s avonds aan in onze gastropub voor fish and chips of heerlijk malse kipsaté. En na een drukke dag sluiten we dan af met een Guinness op ons eigen terras. Een hotelgast drinkt er nog eentje mee. We zijn weer voldaan…

Wat kijk ik ernaar naar uit……

Met een vriendelijke groet,

Hermine

talkofthetown