De zee….

Gedicht - zeeNiets is mooier dan een vakantie aan zee. En dan in het bijzonder natuurlijk het mooie Zeeuws Vlaanderen. Zodra je hier de auto uitstapt ruik je de frisse zeelucht. Sinds 5 jaar mag ik hier wonen en ondanks ons drukke leven ervaar ik rust en heb ik iedere dag het gevoel van vakantie als ik door het mooie Zeeuws Vlaamse landschap ga. De omgeving waar je in verblijft doet iets met je. Als er rust en ruimte is in de omgeving dan komt dit ook in je hoofd.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat menig gast hier terug gaat naar herinneringen van vroeger. Aan de tijd dat ze met ouders of opa en oma een hele zomer aan zee verbleven. Zorgeloze herinneringen; strand, zee, zon….. meer was er niet nodig. En ondanks vele veranderingen aan de kust blijf je dit gevoel houden als je hier een zomer bent. De kleinschaligheid van The Talk Of The Town in Zuidzande past hier goed bij!

Nu we weer voor het derde seizoen open zijn in onze volledig gerenoveerde zaak valt het ons op dat gasten terugkomen, soms elk jaar wel een weekend of een weekje. Even weer die Zeeuwse zeelucht ervaren en genieten van de prachtige omgeving. Maar natuurlijk ook genieten van het comfort van onze luxe studio’s en de gezelligheid in The Talk.

En ik? Ik heb elke dag vakantie. Het ontvangen en verzorgen van gasten is altijd een feestje. Maar hier wonen ook. Ik probeer iedere dag even naar de zee te gaan. Het mooiste blijft die zonsondergang. Ik krijg er geen genoeg van en onze zoon Rens ook niet. Samen genieten aan zee….